دانشگاه امپریال کالج لندن؛ مرکز برتر آموزش و پژوهش در دنیا
به گزارش گردشگرها، دانشگاه امپریال کالج لندن، یکی از معتبرترین و پیشرو ترین مراکز آموزش عالی در دنیا است. این دانشگاه با سابقه ای طولانی در آموزش و پژوهش، معروفیت دنیای خود را مدیون کیفیت خدمات و دستاوردهای درخشان دانشجویان و اساتید خود است. در این دانشگاه، دانشجویان با محیطی غنی از فرصت های یادگیری و پژوهشی روبرو می شوند. از تحقیقات پیشرفته در حوزه های مختلف علمی گرفته تا امکانات آموزشی و رفاهی مدرن، همه چیز برای ارائه تجربه ای فوق العاده آماده است.

درباره امپریال کالج لندن
دانشگاه امپریال کالج (Imperial College London) یکی از مؤسسات آموزشی برتر و بین المللی در جهان است که در سال 1907 تأسیس شده است. این دانشگاه با تمرکز بر علوم پایه، علوم پزشکی، مهندسی و کسب وکار، به عنوان تنها دانشگاه بریتانیا در این زمینه ها شناخته می شود. دانشگاه امپریال کالج در قلب شهر لندن واقع شده و یک مؤسسه پیشرو در آموزش، تحقیق، پژوهش و انتقال دانش و نوآوری برای مقابله با چالش های جهانی است.
این دانشگاه به علت کیفیت آموزشی و پژوهشی بالا، یکی از محبوب ترین مقاصد تحصیلی برای دانشجویان بین المللی به شمار می رود. بیش از 125 کشور جهان دانشجویان خود را برای تحصیل در این دانشگاه اعزام می نمایند. دانشگاه امپریال کالج لندن چهار دانشکده مطرح در زمینه های تجارت، پزشکی، علوم طبیعی و مهندسی را در خود جای داده است و در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت دارد.
یکی از برجسته ترین ویژگی های این دانشگاه، پیوند نزدیک میان آموزش و پژوهش است. دانشجویان امپریال کالج فرصت هرچه بیشتر برای مشارکت در پروژه های تحقیقاتی پیشرفته و همکاری با استادان برجسته را دارند. این همکاری ها نه تنها به توسعه دانش و مهارت های دانشجویان منجر می شود، بلکه به نتایج پژوهشی ارزشمندی در حوزه های مختلف علمی منتهی می شود.
شرایط اخذ پذیرش دانشگاه امپریال کالج لندن
شرایط پذیرش در این دانشگاه بسته به مقطع و رشته تحصیلی فرق دارد. بعلاوه این شرایط برای دانشجویان اهل اتحادیه اروپا با دانشجویان کشورهای غیر اروپایی از جمله ایران فرق دارد. به طور کلی، تحصیل در این دانشگاه مستلزم داشتن مدارک و توانایی های خاصی است که باید به دقت مورد آنالیز قرار گیرند.
در رشته پزشکی که یکی از محبوب ترین و رقابتی ترین رشته های تحصیلی در دانشگاه امپریال کالج محسوب می شود، دانشجویان باید در آزمون های ورودی خاص این رشته نمره قابل قبولی کسب نمایند. قبولی در آزمون های BMAT و UCAT از جمله این الزامات است. بعلاوه داشتن دیپلم A-Level نیز یکی دیگر از شرایط پذیرش در این دانشگاه برای رشته پزشکی است.
علاوه بر این، به سرانجام رساندن مقطع تحصیلی قبلی با نمرات عالی و داشتن مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 6 تا 7 یا تافل با نمره 87 تا 100 از دیگر شرایط ضروری برای دریافت پذیرش در این دانشگاه محسوب می شود. این الزامات برای تمامی مقاطع تحصیلی از کارشناسی تا تحصیلات تکمیلی اعمال می شود.
رشته های تحصیلی امپریال کالج لندن
این مؤسسه آموزشی با داشتن 13 دپارتمان در مقطع کارشناسی و 16 دپارتمان علمی در مقطع ارشد و دکترا، به پذیرش دانشجویان از سراسر جهان اقدام می نماید. رشته های تحصیلی ارائه شده در امپریال کالج بسیار متنوع و گسترده هستند. از جمله پرطرفدارترین گرایش های آموزشی این دانشگاه می توان به رشته هایی چون بیوشیمی، پزشکی، داروسازی، میکروبیولوژی، مهندسی هسته ای، کامپیوتر، معماری، مهندسی عمران، مدیریت مالی، متالوژی مواد، محاسبات هوش مصنوعی، مهندسی پزشکی و محیط زیست اشاره نمود.
هر یک از این رشته ها دارای زیرشاخه های متعددی هستند که امکان تخصصی شدن دانشجویان در حوزه های مختلف را فراهم می آورند. برای آشنایی دقیق تر با گرایش ها و موضوعات ارائه شده در هر دپارتمان، بهتر است به سایت رسمی دانشگاه مراجعه شود.
کالج سلطنتی امپریال علاوه بر برخورداری از امکانات آموزشی و پژوهشی پیشرفته، از اساتید و متخصصان حوزه های مختلف علمی با سطح دانش و تجربه بالایی بهره می برد. این امر سبب شده تا دانش آموختگان این دانشگاه از موقعیت شغلی مناسبی در بازار کار برخوردار باشند.
دستاوردها و افتخارات امپریال کالج لندن
این دانشگاه، میزبان بعضی از درخشان ترین اندیشمندان و نوآوران جهان بوده است. در این میان فارغ التحصیلان برجسته، یکی از شخصیت های مشهور، سر الکساندر فلمینگ، کاشف آنتی بیوتیک پنی سیلین، است. این کشف بزرگ او، اثر شگرفی در فرایند درمان بیماری های عفونی داشته و منجر به اعطای جایزه نوبل پزشکی به فلمینگ در سال 1945 گشت. بعلاوه در سال 1999، مجله معتبر تایمز، او را در لیست صد شخصیت مؤثر قرن بیستم قرار داد.
دیگر فارغ التحصیل برجسته این دانشگاه، سر جورج پایجت تامسون است. وی به علت یاری در کشف پراکندگی الکترون ها به وسیله کریستال ها، پیروز به کسب جایزه نوبل (به صورت مشترک) در سال 1937 شد. بعلاوه دنیس گابور، یکی دیگر از فارغ التحصیلان نامی امپریال کالج لندن است که به خاطر ابداع و توسعه روش هولوگرافیک، در سال 1971 پیروز به دریافت جایزه نوبل گشت.
پال کارر نیز در سال 1937 به علت تحقیقات در زمینه سازگاری کربوهیدرات ها و ویتامین C، جایزه نوبل را دریافت کرد که این جایزه به صورت مشترک با وی تقسیم شد. سر سایرل نورمن هینشلوود نیز به واسطه مساعدت در پژوهش های مربوط به مکانیسم واکنش های شیمیایی، در سال 1956 پیروز به کسب جایزه نوبل (به صورت مشترک) شد.
این دانشگاه افتخار میزبانی چنین چهره های برجسته و برنده جوایز نوبل را دارد که هر یک در حوزه های متفاوت علمی، معروفیت و اعتبار جهانی کسب نموده اند. این دستاوردها، گواه بر سطح بالای آموزش و پژوهش در این مرکز آکادمیک است و نشان می دهد که این دانشگاه، یکی از مهم ترین قطب های علمی و نوآورانه در سطح جهانی به شمار می آید.
سخن سرانجامی
در مجموع، دانشگاه امپریال کالج لندن به عنوان یکی از معتبرترین مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان شناخته می شود. این دانشگاه با ارائه برنامه های درسی پیشرفته و امکانات فوق العاده خود، زمینه رشد و پیروزیت دانشجویان را فراهم می نماید. اگر شما نیز در پی تحصیل در محیطی پیشرفته و تخصصی هستید، توصیه می کنیم با مشاوران موسسه خبرنگاران تماس بگیرید و از مزایای تحصیل در دانشگاه امپریال آگاه شوید. این مشاوران با آگاهی کامل از نیازها و شرایط شما، هدایت های جامع و دقیقی را ارائه خواهند داد.
منبع: ایرسا